2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Február 16. 14:00, kedd | Rendőrségi
Forrás: SHMú

Vigyázat! Csúszásveszély az utakon országszerte

Vigyázat! Csúszásveszély az utakon országszerte

POZSONY, február 16. – A sofőrök számítsanak az utakon a nap második felében jegesedéssel, a nulla Celsius-fok alatti hőmérséklet ugyanis az olvadás után érkezett közvetlenül, ezzel is veszélyessé téve a legtöbb utat.

Erre a Szlovák útkezelő vállalat figyelmeztetett zjazdnost.sk nevű weboldalán. A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) szintén elsőfokú figyelmeztetést adott ki az összes megyében 18:00-tól egészen hajnalig. Az útkezelő vállalat információi alapján egyelőre minden út, hágó és autópálya is járható, fennakadásról nem tájékoztattak.

Az úthálózatok nagyja nedves vagy vizes, az északi területeken behavazott, kásás felületű utakról számoltak be. Friss havat a pozsonyi D4-es autópálya Pozsony-Dél és Pozsonyivánka közötti szakaszán is észleltek. Megkérjük a sofőröket, fokozottan ügyeljenek a biztonságos közlekedésre.

Címkék: útinfó, jegesedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.

2024. Augusztus 28. 14:49, szerda | Rendőrségi

Több mint 1000 rendőr felügyeli majd a csütörtöki SNP-ünnepségeket

A belügyminiszter szerint a rendőrség drónokat és drónelhárító technológiát is bevet majd, hogy az ünnepségek alatt figyelemmel kísérje a helyzetet.