2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. November 07. 20:57, hétfő | Magyarország
Forrás: RTL KLUB

Visszatér a Mi kis falunk

Visszatér a Mi kis falunk

Ismét képernyőn láthatjuk a Mi kis falunk közönségkedvenc karaktereit, az RTL ugyanis újraindítja a vidéki paródia-sorozatot.

Az RTL nagysikerű sorozatának, A mi kis falunknak a hetedik évada november 26-án 20 órától folytatódik az RTL-en. Korábban ugyan azt írtuk, hogy csak karácsonykor tér vissza a sorozat, mivel egy ünnepi különkiadásról volt szó, de a jelek szerint a tematika és/vagy az időpont lesz csak ünnepi, a rész a hetedik évados epizódok folyamában lesz benne, nem pedig premier előtt érkezik, különleges eseményként.

Az új szezon történetéről az RTL a következőket osztotta meg a sajtóval: "Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel mutatják be életük mindennapjait a kis faluban. Rögtön az első epizódban Szifon és Baki elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, a Polgármester hátfájdalmai pedig egyre elviselhetetlenebbé válnak. A folytatásban Laci és Saci kapcsolata ismét tartogat izgalmas meglepetéseket, Kati diétára fogja a Polgármestert és egy titokzatos személy érkezik a faluba, aki több férfit is boldoggá tesz majd. Laci egy szerelmes levelet talál az utcán, amiről azonnal megindulnak a találgatások és végre az is kiderül, hogyan zajlanak a karácsonyi ünnepek Pajkaszegen, ahova Gyuri is visszatér, természetesen Erikával, aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe."

Címkék: Mi kis falunk, RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 28. 14:28, szerda | Magyarország

Pusztító vihar tombolt Magyarországon

A tűzoltók a villámlás és a kidöntött fák okozta károk helyreállításán dolgoznak. A vihar autókat, épületeket és utakat rongált meg.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.