2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Augusztus 07. 11:24, szombat | Helyi
Forrás: cas.sk

A gazda egy tehénre írva kérte meg kedvese kezét

A gazda egy tehénre írva kérte meg kedvese kezét

Romantika farmer módra. A brit Lewis White rendhagyó módon kérte meg kedvese, Emily Francis kezét. A férfi egy tehénre festette kék festékkel a nagy kérdést: „Hozzám jössz feleségül?”

Mit MÚÚndott a hölgy? Hát igent! Lewis már kora reggel ébredt, hogy elkészítse Emily számára a nem mindennapi meglepetést. „A dolog giccsesen hangzik, de az egész mesébe illő volt,” mondta a farmer. A férfi kihúzta kedvesét ágyából, majd a határban található kerítésig vezette, ahol a két „szarvas hölgy” már várta őket. Emily a két felfestett tehén láttán sírva fakadt a boldogságtól, és úgy ahogy volt pizsamában és gumicsizmában igent mondott. A lánykérés a farmer számára hatalmas dolognak számított, akárcsak az eljegyzési gyűrű, amely a családban generációról generációra szállt az évek során.

A jegyespár a közösségi hálón ismerkedett meg a lockdown alatt. Rengeteget kommunikáltak és elmondásuk szerint igazán megértették egymást. Mivel Emily fodrásznőként dolgozik, így a járvány ideje alatt nem járhatott munkába. Három hónap után már odaköltözött Lewishoz a családi farmra, a gazdaéletet pedig azonnal megszerette. Együtt vásároltak teheneket, akikkel házikedvencként bánnak. „Ő csak füttyent, a tehenek pedig odaballagnak hozzá,” magyarázta a friss vőlegény.

Címkék: romantika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 04. 11:35, péntek | Helyi

Lemond miniszteri posztjáról Zuzana Dolinková

Kritizálta többek közt a kormány konszolidációs intézkedéseit.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.