2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Január 04. 13:20, hétfő | Helyi
Forrás: TASR

Mától nyílhatnak az óvodák, a minisztérium azonban ezt nem minden esetben ajánlja

Mától nyílhatnak az óvodák, a minisztérium azonban ezt nem minden esetben ajánlja

A tárca azt tanácsolta a fenntartóknak, hogy csak azon szülők gyermekeit engedjék vissza az óvodákba, akik az első vonalban dolgoznak vagy nincs lehetőségük otthonról dolgozni.

Amennyiben a fenntartó a járványügyi helyzetet alaposan kielemezve úgy dönt, hogy megnyitja az óvoda kapuit, úgy azt a december 21. előtti módon megteheti. Erről az Oktatásügyi Minisztérium adott tájékoztatást weboldalán keresztül. Az oktatási tárca azonban arra kéri az intézményvezetőket, hogy próbálják csak azon gyermekeket visszaengedni az óvodába, akiknek szülei az első vonalban harcolnak a koronavírus ellen, ill. akiknek nincs lehetőségük otthonról dolgozni. Az óvodák esetében december 21-től volt lehetősége a fenntartónak lezárni a tanlétesítményeket legfeljebb január 8-ig.

Címkék: óvoda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 04. 11:35, péntek | Helyi

Lemond miniszteri posztjáról Zuzana Dolinková

Kritizálta többek közt a kormány konszolidációs intézkedéseit.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.