2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2020. Augusztus 10. 11:50, hétfő | Életmód

Jubilált a Formafeszt

Jubilált a Formafeszt

Tizedik alkalommal került megrenezésre a Forma Feszt. A fesztiválnak a párkányi dunapart kórzója ad otthon. Ahogy az esemény is hirdette magát: Az alternatív minifesztivál a mainstream tömegzene helyett kínál alternatívát, megszólítva más művészeti ágakat is: színház, képzőművészet, slam poetry.

A pár százas résztvevőszám kifejezetten az előnyére vált, barátságos légkört biztosítva a szórakozni vágyóknak és a jelenlegi járványhelyzetben sem volt rossz, hogy kicsit szellősebb a közönségszám.

A Duna és az esztergomi bazilika látképe, vegyülve a Jóvilágvan zenekar (a fesztivál szervezői is egyben) dallamvilágával, kellemes felvidéki nyári életérzést varázsolt.

Reméljük az első 10 évet, követi majd még jó pár és jövőre is formálódhatunk Parkányban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 21. 10:16, szerda | Életmód

A borsó elősegíti a haj növekedését és feszesíti a bőrt

A borsóban található gyulladáscsökkentő és antioxidáns anyagok az érrendszer rugalmasságát és vitalitását is biztosítják.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 21. 13:58, hétfő | Sport

F1: Duplázott a Ferrari Austinban

Az olasz csapat dupláját Carlos Sainz erősítette meg a második hellyel.

2024. Október 15. 11:49, kedd | Szlovák

Robert Fico: A Hyundai Mobis több mint 170 millió eurót fektet be Nyitranovákban

A kormányfő megígérte a Mobis képviselőinek, hogy a kormány minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az üzem elegendő szakképzett munkaerővel rendelkezzen.