2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2023. Március 09. 09:22, csütörtök | Kultúra
Forrás: Teraz.sk

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Mint a zenész elárulta, az elmúlt tíz évben dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot.

Ed Sheeran brit énekes múlt héten jelentette be következő albuma megjelenési dátumát. A hatodik stúdióalbumot május 5-én kívánja megjelentetni. A mínuszjellel, azaz Subtract névvel ellátott új felvétel az úgynevezett matematikai albumokt sorozatát teszi teljessé. A hírről Renáta Tomášová PR-menedzser tájékoztatta a TASR-t.

Mint a zenész elárulta, tíz éve dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot. "Egyértelmű elképzelésem volt arról, milyen hangzást szeretnék" - állítja.

Aztán jött a 2022-es év és az események, amelyek fenekestül felforgatták az életét. Közeli barátja, Jamal Edwards meghalt, terhes feleségénél daganatot diagnosztizáltak, Sheeran pedig kénytelen volt megvédeni feddhetetlenségét és dalszerzői karrierjét a bíróság előtt. A félelem, a depresszió és a szorongás végül nemcsak a mentális egészségét változtatta meg, hanem azt is, ahogyan a zenéhez viszonyult. Sötét gondolatoktól vezérelve néhány nap alatt komponált egy egész albumot. A Subtract révén a rajongók lehetőséget kapnak arra, hogy a lehető legsebezhetőbb és legőszintébb formában lássák a bolygó egyik legnagyobb zenészcsillagát.

Forrás: teraz.sk

Címkék: Ed Sheeran

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 21. 13:58, hétfő | Sport

F1: Duplázott a Ferrari Austinban

Az olasz csapat dupláját Carlos Sainz erősítette meg a második hellyel.

2024. Október 15. 11:49, kedd | Szlovák

Robert Fico: A Hyundai Mobis több mint 170 millió eurót fektet be Nyitranovákban

A kormányfő megígérte a Mobis képviselőinek, hogy a kormány minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az üzem elegendő szakképzett munkaerővel rendelkezzen.